Voorschoolse en naschoolse opvang

 

Niets is fijner dan weten dat uw kind met plezier naar de opvang toe gaat! Samen met vriendjes en vriendinnetjes spelen en ontspannen na een dag school.

Kinderopvang De Company heeft een BSO locatie gevestigd in de school de Wizard. Hier worden kinderen van maandag t/m vrijdag voor- en naschools opgevangen. Ook op studiedagen en in de vakanties is uw kind van 7:00u tot 19.00u welkom bij De Company!

Op de BSO vinden wij het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen en dat er een huiselijke sfeer heerst. We motiveren en inspireren de kinderen om actief bezig te zijn en hun eigen interesses te ontwikkelen. Hierbij houden wij voor ogen dat de kinderen in hun vrije tijd bij ons zijn en nooit verplicht worden om met activiteiten mee te doen. Op het mooie plein van de Wizard hebben de kinderen volop de mogelijkheid om lekker buiten te spelen en zich uit te leven. Samen zorgen we voor een plezierige, veilige en stimulerende omgeving!

Voor ouders en verzorgers met een flexibel werkrooster biedt De Company naast de reguliere opvang ook flexibele opvang aan. Wanneer u gebruik maakt van flexibele opvang worden de kinderen ingepland op de door u vooraf aangevraagde opvangdagen.

Voorschoolse opvang: ma t/m vrij 7.00u tot 8.30u

Naschoolse opvang: ma, di, do en vrij 14.30u tot 19.00u, woe 12.15 tot 19.00

Meer informatie of een rondleiding? Graag een keer een kijkje nemen? U en uw kind zijn van harte welkom! Voor vragen of meer informatie bel of mail gerust naar De Company of kijk rond op onze website of sociale media.

info@de-company.nl

0570-517451

Inschrijven kan via de website van De Company: Buitenschoolse opvang – De Company (de-company.nl)

Bent u geïnteresseerd in opvang op de Wizard, maar gaat uw kind hier niet naar school? Op de woensdag, vrijdag en in de vakanties worden alle kinderen van diverse scholen opgevangen op locatie de Wizard. Ook kunt u vragen naar de mogelijkheden op andere opvanglocaties van De Company!

Hopelijk tot snel!